Okategoriserade

En ny blogg

Även om våren är en bit bort så brister här en ny blogg fram. Lite kort om mig – jag är i trettioårsåldern, bor på en liten ort som heter Grästorp och där har jag bott nästan hela mitt liv – inte särskilt länge i ett enda hus men lite här och där. Jag har en sambo sedan jättelänge tillbaka och tre barn som alla är under tio år än så länge. Jag har jobbat som ekonom de senaste sju åren, haft både heltidsanställning och två egna företag under tiden – ett företag startade jag när jag var föräldraledig 2017.
 
Jag är utbildad fastighetsmäklare egentligen men har läst molekylärbiologi och miljökunskap – mina intressen är många!
 
Den här bloggen hade jag tänkt skulle handla om allt det som intresserar mig – naturkunskap, miljö, politik i viss mån, bakning, litteratur, familjeliv, mina företag, odling, drömmar om livet på landet och beredskapsfrågor. Alltså – gott och blandat. Hoppas något av det även intresserar er. Väl mött i det nya året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s