Okategoriserade

Det här med bantande

Eftersom mina kläder inte längre passade och jag faktiskt inte hade någon lust att spendera pengar på att köpa större kläder, så tog jag tag i mina matvanor. Så det handlar nog egentligen inte om att stirra sig blind på en siffra på vågen, utan snarare att känna sig bekväm i den kroppen man har – och faktiskt känna när det är på väg åt fel håll (alltså, väger du 130 kilo är det större sannolikhet att drabbas av vissa sjukdomar och du orkar inte lika mycket, osv). För även om du kan väga säkert 80-90 kilo och vara nöjd och trivas med livet, så kanske det inte fungerar för alla.

Så jag körde igång med Viktklubben under semestern (så himla bra timing va?), och beredde mig på hunger och inget fikande på hela sommaren. Men – detta har ändrats sedan jag sist försökte gå ner i vikt – Instagram svämmade över utav inspiration! Så många konton som peppar en till att fatta rätt beslut NÄSTAN hela tiden. Så många konton som peppar en att inte få dåligt samvete för att man faktiskt ville ha en kaka. Jag tror att det har förändrat allt – att man FÅR avvika från de där 1300-kalorier dagarna. När vi var i London åt jag åtminstone en brownie om dagen, pannkakstorn till frukost och åt tills jag var riktigt mätt, helt utan skuldkänslor, för jag visste att jag skulle börja om när jag kom hem. Sedan fick jag en megaförkylning och så har vi flyttat så jag har inte haft lika bra koll på kalorierna men jag vet ändå på ett ungefär hur mycket jag borde äta för att nå mitt mål.

Så sen jag startade i början utav juli så har jag gått ner ca 6 kilo, och det känns väldigt bra. Jag ska gå ner ca 7 kilo till (i den bästa av världar), men jag är beredd på att det tar tid, för man måste faktiskt få fika ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s